台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 大只佬

脑筋急转弯㊣㊣

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ

偶院乃正副院长兼董事长齐齐亮相。糸浩自真个偶枚一团啦还好讲?嘟系你3j同亚1教出来架。系我的学生--男的沟女,女的抢仔.哗...沟沟声丐难听啊?大家嘟系同学朋友之嘛。。又到丐乱造了,可善西个个。会善伛于。痴线个系惊字吾来咯。卖系冇人敢出几解啊?吾通生牙个?压住你脉上爽吗?又A乃压啊?别以为亚1jj吾讲就冇-------又想有乜阿?八......呵...路边野花不要,踩!不採白不採如果青蛙没有变成王子,如果公主没有醒来,如果小人鱼没有化作泡沫,你还会相信爱情吗?你在讲故事吗信自己好D。呵呵...最怕你3J连自已嘟信吾过互。系浩自要搵间35层楼屋顶-------通济塔顶做飞人呀?

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
CCC:
大只佬:
CCC:
大只佬:
wanyili:
CCC:
大只佬:

原來的我:

你大只脑坏了子变沉默噜呢。明天得未阿?沉默是金等我当你系傻瓜咯 人吓电视有得救。巧先够傻啦嘛。大傻南山又有生意啦!你园主去进修依莫?呵呵...园主已荣升为院长洛。兼枚董事长莫?左正右副。

偶院乃正副院长兼董事长齐齐亮相。糸浩自真个偶枚一团啦还好讲?嘟系你3j同亚1教出来架。系我的学生--男的沟女,女的抢仔.哗...沟沟声丐难听啊?大家嘟系同学朋友之嘛。。又到丐乱造了,可善西个个。会善伛于。痴线个系惊字吾来咯。卖系冇人敢出几解啊?吾通生牙个?压住你脉上爽吗?又A乃压啊?别以为亚1jj吾讲就冇-------又想有乜阿?八......呵...路边野花不要,踩!不採白不採如果青蛙没有变成王子,如果公主没有醒来,如果小人鱼没有化作泡沫,你还会相信爱情吗?你在讲故事吗信自己好D。呵呵...最怕你3J连自已嘟信吾过互。

1万

6万

师长

开心人生、自由民主

社区居民忠实会员

大只佬:
CCC:
大只佬:
CCC:
大只佬:
wanyili:
CCC:
大只佬:

原來的我:

你大只脑坏了子变沉默噜呢。明天得未阿?沉默是金等我当你系傻瓜咯 人吓电视有得救。巧先够傻啦嘛。大傻南山又有生意啦!你园主去进修依莫?呵呵...园主已荣升为院长洛。兼枚董事长莫?左正右副。

偶院乃正副院长兼董事长齐齐亮相。糸浩自真个偶枚一团啦还好讲?嘟系你3j同亚1教出来架。系我的学生--男的沟女,女的抢仔.哗...沟沟声丐难听啊?大家嘟系同学朋友之嘛。。又到丐乱造了,可善西个个。会善伛于。痴线个系惊字吾来咯。卖系冇人敢出几解啊?吾通生牙个?压住你脉上爽吗?又A乃压啊?别以为亚1jj吾讲就冇-------又想有乜阿?八......呵...路边野花不要,踩!不採白不採如果青蛙没有变成王子,如果公主没有醒来,如果小人鱼没有化作泡沫,你还会相信爱情吗?你在讲故事吗信自己好D。呵呵...最怕你3J连自已嘟信吾过互。系浩自要搵间35层楼屋顶-------

1万

6万

师长

开心人生、自由民主

社区居民忠实会员

韩雪1:
大只佬:
韩雪1:

偶院乃正副院长兼董事长齐齐亮相。糸浩自真个偶枚一团啦还好讲?嘟系你3j同亚1教出来架。系我的学生--男的沟女,女的抢仔.哗...沟沟声丐难听啊?大家嘟系同学朋友之嘛。。又到丐乱造了,可善西个个。会善伛于。痴线个系惊字吾来咯。卖系冇人敢出几解啊?吾通生牙个?压住你脉上爽吗?又A乃压啊?别以为亚1jj吾讲就冇-------又想有乜阿?八......呵...路边野花不要,踩!不採白不採如果青蛙没有变成王子,如果公主没有醒来,如果小人鱼没有化作泡沫,你还会相信爱情吗?你在讲故事吗信自己好D。呵呵...最怕你3J连自已嘟信吾过互。系浩自要搵间35层楼屋顶-------通济塔顶做飞人呀?呵...十八年后又一条好汉!3c十八美少女一朵花喔。十八年后给你做皇后

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
大只佬:
韩雪1:

偶院乃正副院长兼董事长齐齐亮相。糸浩自真个偶枚一团啦还好讲?嘟系你3j同亚1教出来架。系我的学生--男的沟女,女的抢仔.哗...沟沟声丐难听啊?大家嘟系同学朋友之嘛。。又到丐乱造了,可善西个个。会善伛于。痴线个系惊字吾来咯。卖系冇人敢出几解啊?吾通生牙个?压住你脉上爽吗?又A乃压啊?别以为亚1jj吾讲就冇-------又想有乜阿?八......呵...路边野花不要,踩!不採白不採如果青蛙没有变成王子,如果公主没有醒来,如果小人鱼没有化作泡沫,你还会相信爱情吗?你在讲故事吗信自己好D。呵呵...最怕你3J连自已嘟信吾过互。系浩自要搵间35层楼屋顶-------通济塔顶做飞人呀?呵...十八年后又一条好汉!3c十八美少女一朵花喔。

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
韩雪1:

偶院乃正副院长兼董事长齐齐亮相。糸浩自真个偶枚一团啦还好讲?嘟系你3j同亚1教出来架。系我的学生--男的沟女,女的抢仔.哗...沟沟声丐难听啊?大家嘟系同学朋友之嘛。。又到丐乱造了,可善西个个。会善伛于。痴线个系惊字吾来咯。卖系冇人敢出几解啊?吾通生牙个?压住你脉上爽吗?又A乃压啊?别以为亚1jj吾讲就冇-------又想有乜阿?八......呵...路边野花不要,踩!不採白不採如果青蛙没有变成王子,如果公主没有醒来,如果小人鱼没有化作泡沫,你还会相信爱情吗?你在讲故事吗信自己好D。呵呵...最怕你3J连自已嘟信吾过互。系浩自要搵间35层楼屋顶-------通济塔顶做飞人呀?呵...十八年后又一条好汉!

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
CCC:
韩雪1:
大只佬:
韩雪1:

偶院乃正副院长兼董事长齐齐亮相。糸浩自真个偶枚一团啦还好讲?嘟系你3j同亚1教出来架。系我的学生--男的沟女,女的抢仔.哗...沟沟声丐难听啊?大家嘟系同学朋友之嘛。。又到丐乱造了,可善西个个。会善伛于。痴线个系惊字吾来咯。卖系冇人敢出几解啊?吾通生牙个?压住你脉上爽吗?又A乃压啊?别以为亚1jj吾讲就冇-------又想有乜阿?八......呵...路边野花不要,踩!不採白不採如果青蛙没有变成王子,如果公主没有醒来,如果小人鱼没有化作泡沫,你还会相信爱情吗?你在讲故事吗信自己好D。呵呵...最怕你3J连自已嘟信吾过互。系浩自要搵间35层楼屋顶-------通济塔顶做飞人呀?呵...十八年后又一条好汉!3c十八美少女一朵花喔。十八年后给你做皇后亚谁做皇太后啊?

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
韩雪1:
大只佬:
韩雪1:
大只佬:
韩雪1:

日日都见到啦,几你等乃个啊?