台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 大只佬

大使招待会《续》公使宴会

3万

旅长

社区居民

韩雪1:
CCC:
大只佬:
韩雪1:

[\"CCC\"]

伛丐好古去江门。去江门饮茶吾得莫?圣诞节穷日跟我吕江门逸豪酒店饮喜酒衣。丐间系未啊?系丐间咯,外貌好久了但大堂内好辉煌,明天影返来A你睇衣。好啊,带几个点心返来吃下也。亞1姐話還帶几個靚菜a您大只.系卖独一无二穷种韩酸菜啊?.系乜菜来个好吃吾依。咸双梅呢吃吗?.子好过冇得吃。黄皮干古哇。常日吃枚穷乃咸咸酸酸架野,吾怕腌巢聂咩?.吾使腌子巢西啰。勿又浩讲吖.呀你巢了你巢呆地未巢呵。巧卖系老飞鹰吾愿巢咯。巧睇到个咩?.体乜也A呆体依。去屐企睇呀?睇乜啊?心照!乜你又乜子A随呀?.肚里条虫卖A啰

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
百花园:
韩雪1:
CCC:
大只佬:
韩雪1:

[\"CCC\"]

伛丐好古去江门。去江门饮茶吾得莫?圣诞节穷日跟我吕江门逸豪酒店饮喜酒衣。丐间系未啊?系丐间咯,外貌好久了但大堂内好辉煌,明天影返来A你睇衣。好啊,带几个点心返来吃下也。亞1姐話還帶几個靚菜a您大只.系卖独一无二穷种韩酸菜啊?.系乜菜来个好吃吾依。咸双梅呢吃吗?.子好过冇得吃。黄皮干古哇。常日吃枚穷乃咸咸酸酸架野,吾怕腌巢聂咩?.吾使腌子巢西啰。勿又浩讲吖.呀你巢了你巢呆地未巢呵。巧卖系老飞鹰吾愿巢咯。巧睇到个咩?.体乜也A呆体依。去屐企睇呀?睇乜啊?心照!乜你又乜子A随呀?.肚里条虫卖A啰。睇有乜用互?呆嘟系中意吃多D。

3万

旅长

社区居民

大只佬:
百花园:
韩雪1:
CCC:
大只佬:
韩雪1:

[\"CCC\"]

伛丐好古去江门。去江门饮茶吾得莫?圣诞节穷日跟我吕江门逸豪酒店饮喜酒衣。丐间系未啊?系丐间咯,外貌好久了但大堂内好辉煌,明天影返来A你睇衣。好啊,带几个点心返来吃下也。亞1姐話還帶几個靚菜a您大只.系卖独一无二穷种韩酸菜啊?.系乜菜来个好吃吾依。咸双梅呢吃吗?.子好过冇得吃。黄皮干古哇。常日吃枚穷乃咸咸酸酸架野,吾怕腌巢聂咩?.吾使腌子巢西啰。勿又浩讲吖.呀你巢了你巢呆地未巢呵。巧卖系老飞鹰吾愿巢咯。巧睇到个咩?.体乜也A呆体依。去屐企睇呀?睇乜啊?心照!乜你又乜子A随呀?.肚里条虫卖A啰。睇有乜用互?呆嘟系中意吃多D。.想吃乜,丐好胃口。

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
百花园:
大只佬:
百花园:
韩雪1:
CCC:
大只佬:
韩雪1:

[\"CCC\"]

伛丐好古去江门。去江门饮茶吾得莫?圣诞节穷日跟我吕江门逸豪酒店饮喜酒衣。丐间系未啊?系丐间咯,外貌好久了但大堂内好辉煌,明天影返来A你睇衣。好啊,带几个点心返来吃下也。亞1姐話還帶几個靚菜a您大只.系卖独一无二穷种韩酸菜啊?.系乜菜来个好吃吾依。咸双梅呢吃吗?.子好过冇得吃。黄皮干古哇。常日吃枚穷乃咸咸酸酸架野,吾怕腌巢聂咩?.吾使腌子巢西啰。勿又浩讲吖.呀你巢了你巢呆地未巢呵。巧卖系老飞鹰吾愿巢咯。巧睇到个咩?.体乜也A呆体依。去屐企睇呀?睇乜啊?心照!乜你又乜子A随呀?.肚里条虫卖A啰。睇有乜用互?呆嘟系中意吃多D。.想吃乜,丐好胃口。吃田螺咯。

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
大只佬:
百花园:
大只佬:
百花园:
韩雪1:
CCC:
大只佬:
韩雪1:

[\"CCC\"]

伛丐好古去江门。去江门饮茶吾得莫?圣诞节穷日跟我吕江门逸豪酒店饮喜酒衣。丐间系未啊?系丐间咯,外貌好久了但大堂内好辉煌,明天影返来A你睇衣。好啊,带几个点心返来吃下也。亞1姐話還帶几個靚菜a您大只.系卖独一无二穷种韩酸菜啊?.系乜菜来个好吃吾依。咸双梅呢吃吗?.子好过冇得吃。黄皮干古哇。常日吃枚穷乃咸咸酸酸架野,吾怕腌巢聂咩?.吾使腌子巢西啰。勿又浩讲吖.呀你巢了你巢呆地未巢呵。巧卖系老飞鹰吾愿巢咯。巧睇到个咩?.体乜也A呆体依。去屐企睇呀?睇乜啊?心照!乜你又乜子A随呀?.肚里条虫卖A啰。睇有乜用互?呆嘟系中意吃多D。.想吃乜,丐好胃口。吃田螺咯。身吾A扭莫?

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
吃田螺咯。身吾A扭莫?

闻说炒田螺最初是从顺德传入广州的,但当时人们并未懂得使用紫苏叶炒田螺。虽然他们尝试过使用辣椒、蒜头、豆豉为炒田螺的佐料,但始终却未能除去田螺的泥腥味,实令人有美中不足之感。

后来,泮塘一个叫李细苏农夫无意中发现了用紫苏叶炒田螺可以除去田螺本身的泥腥味,于是这个方法就很快流传开来了。不久,人们再加以改进:在田螺下锅前先用油捞一下,然后再下紫苏叶炒,这样更能带出田螺的鲜味。于是乎,和味炒田螺逐渐成为了广州人所喜爱的一道特色美食。几時可以試您手世也呀.

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
百花园:
大只佬:
百花园:
大只佬:
韩雪1:
吃田螺咯。身吾A扭莫?

闻说炒田螺最初是从顺德传入广州的,但当时人们并未懂得使用紫苏叶炒田螺。虽然他们尝试过使用辣椒、蒜头、豆豉为炒田螺的佐料,但始终却未能除去田螺的泥腥味,实令人有美中不足之感。

后来,泮塘一个叫李细苏农夫无意中发现了用紫苏叶炒田螺可以除去田螺本身的泥腥味,于是这个方法就很快流传开来了。不久,人们再加以改进:在田螺下锅前先用油捞一下,然后再下紫苏叶炒,这样更能带出田螺的鲜味。于是乎,和味炒田螺逐渐成为了广州人所喜爱的一道特色美食。几時可以試您手世也呀. 去乃啊?..亚1屐南山。

大只吃乃哑仔药莫?怎会啊?

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
韩雪1:
吃田螺咯。身吾A扭莫?

后来,泮塘一个叫李细苏农夫无意中发现了用紫苏叶炒田螺可以除去田螺本身的泥腥味,于是这个方法就很快流传开来了。不久,人们再加以改进:在田螺下锅前先用油捞一下,然后再下紫苏叶炒,这样更能带出田螺的鲜味。于是乎,和味炒田螺逐渐成为了广州人所喜爱的一道特色美食。几時可以試您手世也呀. 去乃啊?

3万

旅长

社区居民

大只佬:
百花园:
大只佬:
百花园:
大只佬:
韩雪1:
吃田螺咯。身吾A扭莫?

后来,泮塘一个叫李细苏农夫无意中发现了用紫苏叶炒田螺可以除去田螺本身的泥腥味,于是这个方法就很快流传开来了。不久,人们再加以改进:在田螺下锅前先用油捞一下,然后再下紫苏叶炒,这样更能带出田螺的鲜味。于是乎,和味炒田螺逐渐成为了广州人所喜爱的一道特色美食。几時可以試您手世也呀. 去乃啊?..亚1屐南山。

大只吃乃哑仔药莫?怎会啊?伛体吾开洛会个

3万

旅长

社区居民

大只佬:
韩雪1:
吃田螺咯。身吾A扭莫?

后来,泮塘一个叫李细苏农夫无意中发现了用紫苏叶炒田螺可以除去田螺本身的泥腥味,于是这个方法就很快流传开来了。不久,人们再加以改进:在田螺下锅前先用油捞一下,然后再下紫苏叶炒,这样更能带出田螺的鲜味。于是乎,和味炒田螺逐渐成为了广州人所喜爱的一道特色美食。几時可以試您手世也呀. 去乃啊?..亚1屐南山