台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 白蘭花香

~请分享~☆生活给予我们的觉悟☆

版主

社区居民

大只佬:
韩雪1:
大只佬:
好泥女:

白蘭花香 发表于:2009-12-3 6:03:05

哦...巧你大只也領緊退休金嚕莫梗有日啦,睇在迟毋早之嘛。丐大只冇丐快估哇。有可梗系好啦,冇可卖危多几年咯。 呆古知你大只也去做咗藍球教領唷呵...教牛上树好过教屐班犸缕啦。即係講阿誰依又有你份?好快八过聂1姐咯。 唔..你中意八得可愛嘛白兰;乜丐句话丐熟耳呀?亚1;你成日聽慣大只巧样稱呼你嘛嘻嘻...笑卖大声笑咯,使乜笑成丐鬼屎啊?整作伛呀大只?伛丐可爱乃舍得啊?哈哈..\"请闪开

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
好泥女:
大只佬:
韩雪1:
大只佬:
好泥女:

哦...巧你大只也領緊退休金嚕莫梗有日啦,睇在迟毋早之嘛。丐大只冇丐快估哇。有可梗系好啦,冇可卖危多几年咯。 呆古知你大只也去做咗藍球教領唷呵...教牛上树好过教屐班犸缕啦。即係講阿誰依又有你份?好快八过聂1姐咯。 唔..你中意八得可愛嘛白兰;乜丐句话丐熟耳呀?亚1;你成日聽慣大只巧样稱呼你嘛嘻嘻...笑卖大声笑咯,使乜笑成丐鬼屎啊?整作伛呀大只?伛丐可爱乃舍得啊?哈哈..\"请闪开哗...好泥J乜你发福发得丐快也?

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
韩雪1:
大只佬:
好泥女:

哦...巧你大只也領緊退休金嚕莫梗有日啦,睇在迟毋早之嘛。丐大只冇丐快估哇。有可梗系好啦,冇可卖危多几年咯。 呆古知你大只也去做咗藍球教領唷呵...教牛上树好过教屐班犸缕啦。即係講阿誰依又有你份?好快八过聂1姐咯。 唔..你中意八得可愛嘛白兰;乜丐句话丐熟耳呀?亚1;你成日聽慣大只巧样稱呼你嘛嘻嘻...笑卖大声笑咯,使乜笑成丐鬼屎啊?整作伛呀大只?伛丐可爱乃舍得啊?

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
大只佬:
好泥女:
大只佬:
韩雪1:
大只佬:
好泥女:

哦...巧你大只也領緊退休金嚕莫梗有日啦,睇在迟毋早之嘛。丐大只冇丐快估哇。有可梗系好啦,冇可卖危多几年咯。 呆古知你大只也去做咗藍球教領唷呵...教牛上树好过教屐班犸缕啦。即係講阿誰依又有你份?好快八过聂1姐咯。 唔..你中意八得可愛嘛白兰;乜丐句话丐熟耳呀?亚1;你成日聽慣大只巧样稱呼你嘛嘻嘻...笑卖大声笑咯,使乜笑成丐鬼屎啊?整作伛呀大只?伛丐可爱乃舍得啊?哈哈..\"请闪开哗...好泥J乜你发福发得丐快也?戴仔古哇?

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
好泥女:

韩雪1

好泥女:

哦...巧你大只也領緊退休金嚕莫梗有日啦,睇在迟毋早之嘛。丐大只冇丐快估哇。有可梗系好啦,冇可卖危多几年咯。 呆古知你大只也去做咗藍球教領唷呵...教牛上树好过教屐班犸缕啦。即係講阿誰依又有你份?好快八过聂1姐咯。 唔..你中意八得可愛嘛白兰;乜丐句话丐熟耳呀?亚1;你成日聽慣大只巧样稱呼你嘛嘻嘻...笑卖大声笑咯,使乜笑成丐鬼屎啊?整作伛呀大只?伛丐可爱乃舍得啊?哈哈..\"请闪开哗...好泥J乜你发福发得丐快也?戴仔古哇?乃系阿,即了系巧嚕嘛。系卖应大穷处吾大,吾应大穷处就大啊?

版主

社区居民

韩雪1

好泥女:

哦...巧你大只也領緊退休金嚕莫梗有日啦,睇在迟毋早之嘛。丐大只冇丐快估哇。有可梗系好啦,冇可卖危多几年咯。 呆古知你大只也去做咗藍球教領唷呵...教牛上树好过教屐班犸缕啦。即係講阿誰依又有你份?好快八过聂1姐咯。 唔..你中意八得可愛嘛白兰;乜丐句话丐熟耳呀?亚1;你成日聽慣大只巧样稱呼你嘛嘻嘻...笑卖大声笑咯,使乜笑成丐鬼屎啊?整作伛呀大只?伛丐可爱乃舍得啊?哈哈..\"请闪开哗...好泥J乜你发福发得丐快也?戴仔古哇?乃系阿,即了系巧嚕嘛。

版主

社区居民

韩雪1:
大只佬:
好泥女:

韩雪1

好泥女:

哦...巧你大只也領緊退休金嚕莫梗有日啦,睇在迟毋早之嘛。丐大只冇丐快估哇。有可梗系好啦,冇可卖危多几年咯。 呆古知你大只也去做咗藍球教領唷呵...教牛上树好过教屐班犸缕啦。即係講阿誰依又有你份?好快八过聂1姐咯。 唔..你中意八得可愛嘛白兰;乜丐句话丐熟耳呀?亚1;你成日聽慣大只巧样稱呼你嘛嘻嘻...笑卖大声笑咯,使乜笑成丐鬼屎啊?整作伛呀大只?伛丐可爱乃舍得啊?哈哈..\"请闪开哗...好泥J乜你发福发得丐快也?戴仔古哇?乃系阿,即了系巧嚕嘛。系卖应大穷处吾大,吾应大穷处就大啊?梗系你最清楚古咯。區想4莫,a您可善區.

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
好泥女:

百花园:
好泥女:

哦...巧你大只也領緊退休金嚕莫梗有日啦,睇在迟毋早之嘛。丐大只冇丐快估哇。有可梗系好啦,冇可卖危多几年咯。 呆古知你大只也去做咗藍球教領唷呵...教牛上树好过教屐班犸缕啦。即係講阿誰依又有你份?好快八过聂1姐咯。 唔..你中意八得可愛嘛白兰;乜丐句话丐熟耳呀?亚1;你成日聽慣大只巧样稱呼你嘛嘻嘻...笑卖大声笑咯,使乜笑成丐鬼屎啊?整作伛呀大只?伛丐可爱乃舍得啊?哈哈..\"请闪开哗...好泥J乜你发福发得丐快也?戴仔古哇?乃系阿,即了系巧嚕嘛。系卖应大穷处吾大,吾应大穷处就大啊?梗系你最清楚古咯。區想4莫,a您可善區.使你冇口多连你可善枚字败家伙。偶1do吾够好泥女打.好泥系小便货,亚l二下搞掂伛。亞百花麽你吾a隨有人專門幫呆咩.远水乃救到近火啊?等穷个来到已落西炉咯。

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
好泥女:
大只佬:
好泥女:
百花园

白蘭花香:

CCC 发表于:2009-11-24 13:08:39
白蘭花香:

哎..咩幾解丐久羅,窮个百园主還吾來認領她只雞吖?讲明糸只变种大只雀、鸡乜鬼

嗶!3Cj;系未你同只雞做了加工变種大只雀吖

白JJ;呆亦糸早几天路过4大只屐企见到穷只大大只雀洛3姐你小心哗,丐只雀专食你穷乃鸡仔架。近者得食聂企后院有2只區話系忠于3j丐只互4好泥女你4未忠于噜莫嘻嘻,巧嚕嘛 荡秋千 还败乃,一不小心跌落来连你付假牙嘟甩枚。.真金牙吾会跌烂放心。丐大個女未試過牙痛。...假牙嘟会痛架咩?乃有丐好彩丐快有假牙依,您講呆爺爺莫?呵...可聂爷出来做挡箭牌?

1万

版主

清雅如蘭的面對生活,優雅从容的

社区居民

好泥mm;大只自好彩嚕,因傴成日吹水作懂人,早已滿口假牙啦