台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 大只佬

走不出你深情的海

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
CCC:
百花园:
大只佬:
百花园:
韩雪1:
大只佬 发表于:2008-12-5 13:57:10

大只:打发冷。打发冷你见讲吾见行动。唔...嘟几冷哗开始落雪咯。

聂穷落雪系正常事啦,我丐毛雪体呢,放多乃相体下衣。...等下次落大D先也。明天开始系入冬以来最冷个咯,我系吾怕冷字北上睇落雪噜呢。不如飞来呆丐睇落雪也,最多呆卖三包巧包你咯。包机票包吃还包乜阿你中意咯。包枚驶用得吗大只佬包枚亚1个大床?训地爽呢哗。有暖气地毯又谭布冷包亚1去得过、即刻动身.好啦聂个个丐热情我即刻动身任夷?--

大只佬:亚l去走路。百花园;呆听伛讲去广州稳个银行行长做老契互。
认契爷还好啦。
吾糸契老x吗?呵呵...契乜嘟系契啦,吾好契上床就得啦。

1万

6万

师长

开心人生、自由民主

社区居民忠实会员

大只佬:
CCC:
百花园:
大只佬:
百花园:
韩雪1:
大只佬 发表于:2008-12-5 13:57:10

大只:打发冷。打发冷你见讲吾见行动。唔...嘟几冷哗开始落雪咯。

聂穷落雪系正常事啦,我丐毛雪体呢,放多乃相体下衣。...等下次落大D先也。明天开始系入冬以来最冷个咯,我系吾怕冷字北上睇落雪噜呢。不如飞来呆丐睇落雪也,最多呆卖三包巧包你咯。包机票包吃还包乜阿你中意咯。包枚驶用得吗大只佬包枚亚1个大床?训地爽呢哗。有暖气地毯又谭布冷包亚1去得过、即刻动身.好啦聂个个丐热情我即刻动身任夷?--

大只佬:亚l去走路。百花园;呆听伛讲去广州稳个银行行长做老契互。
认契爷还好啦。

亚1A大只GG点到应默认?出吾到声

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
大只佬:

认契爷还好啦。
亚1A大只GG点到应默认?出吾到声伛去佐少林学功夫哗,下个星期返来同大只打过,分过胜负。

1万

6万

师长

开心人生、自由民主

社区居民忠实会员

大只佬:
大只佬:

认契爷还好啦。
亚1A大只GG点到应默认?出吾到声伛去佐少林学功夫哗,下个星期返来同大只打过,分过胜负。
三俩人仔想同大只gg打想厌命长、变饼?

1万

45356万

副司令

《爱恨分明》

社区居民忠实会员

QQ
CCC:
大只佬:
大只佬:

认契爷还好啦。
三俩人仔想同大只gg打想厌命长、变饼?伛知呆吾会打女人架,卖睇丐牙牙擦擦咯。