台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: meisjewelry

2011年5月20日83届亲善大使梅向红巡回美国第二站纽约

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

IMG_3183 (800x736).jpg 海青越大越靓女! 阿姆提醒我,海清到机场接向红陪食晚饭,陪出去玩,带咪返喔企过夜,啊?咁咪变咗三陪?哈哈哈!海清好耶!多谢海清招呼我滴大使!

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

IMG_3143 (800x400).jpg 我滴83届纽约同学会老会长几时嘟咁开心! 阿嫦你要食返多的嘢先拍地住隔离哇!我滴靓女校花话今日咖餸菜好好味喔,唔使讲啦!睇下傀食得几滋味唛知咯!

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

IMG_3156 (800x431).jpg 女同学大家揽头挽颈好正常啧!我系唔会有意见咖!欢迎有意见的同学提出批评指正!

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

IMG_3165 (800x402).jpg 睇来阿姆最中意呢两位拥趸!无论什么同学会,校友会都担櫈仔排头位!多谢西大家对同学会校友会的支持!83届同学一向齐心齐力,团结友爱,热心公益,好似呢次春宴,梅秀玲老会长有事未能参加都赞助春宴抽奖礼物和基金合计$500. 伍思源委员长赞助20只鸡抽奖,梅建国副会长赞助和菜一席,郑立生会长赞助照相机一台,梅斌荣赞助1.50Ct美神莱耳环抽奖。我滴83届好耶!期望大家再接再厉,为支持世界校友会筹备发展做出贡献!感谢大家!

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

IMG_3133 (800x397).jpg 阿姆做么咁好笑?我真系唔知!我就知多咗廖达民医生享道,廖医生系冲蒌同学会顾问又喺任远中学校友会会长,同我滴在场好多同学好老友,多谢廖会长吡面捧场!记得任远校友会有Party搵谜我滴咯!鸣谢万事通修正!【廖达文】修正为【廖达民】

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

IMG_3151 (800x401).jpg 呢张可能大家会发觉83届多咗一位新同学,其实后面哥位喺端芬中学美东校友会副会长,85届梅剑敏副同学,梅副会长年轻有为!积极参加同学会活动,积极参加校际校友会活动,特别喺校际校友会活动,充分表现出活力魅力,一首《大地恩情》赢得全场掌声!多谢梅副会长对校友会的贡献!

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

IMG_3154 (800x400).jpg 咁远水路飞过来辛苦咯,好在伍委员长同郑会长点菜全部台山风味,味道一滴都唔差,直头拍得住台城的酒楼咖!阿姆,你打通老梅仔电话未吔?

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

IMG_3158 (800x424).jpg 今晚好开心!终于实现半年来的愿望,同我滴美东校友会准副会长祥哥饮杯!委员长,你唔知我滴有么关系咖咯!我系当日祥哥一手举荐的校友会领导班子候选人,今时今日我能够为校友会担任中文秘书长为大家服务,完全喺祥哥的功劳!我滴一齐多谢德高望重的有远见的重量级校友祥哥!饮杯!

版主

社区居民

引用第23楼meisjewelry于2011-05-23 12:27发表的 : 德成咁哥哥咖姿势?
海青可以在纽约接待老同学,难得!可以见到海青如此开心,难得!

版主

社区居民

引用第32楼meisjewelry于2011-05-26 06:58发表的 : 女同学大家揽头挽颈好正常啧!我系唔会有意见咖!欢迎有意见的同学提出批评指正!
哈哈哈!阿峰返来大陆时,也一样与班靓女同学揽头揽颈啦!真是恨死隔里(班男生)。