台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: meisjewelry

2011年4月23日年台山端芬中學美東校友會春宴照片

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

启明星007.jpg 鸣谢启明星拍摄上传照片! 75one美东台山同学会会长梁健民先生,75one台山同学网端芬中学版主【meisjewelry】,在我个记忆中好似第一次同梁会长单独影相,竟然影得我咁靓仔!哈哈哈!启明星不愧为我心目中最靓仔个摄影师!

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

启明星004.jpg 鸣谢启明星拍摄上传照片! 83届纽约同学会会长郑立生【小游】83届版主,哇哈哈!呢张咁靓仔可惜旁边少咗个靓女!唔知皇上有冇办法帮下手呢?

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

小游001.jpg 鸣谢小游拍摄上传照片! 启明星003.jpg 鸣谢启明星拍摄上传照片! 呢张系我记忆中第二次单独同我老爸影相!第一次系端芬中学美东校友会筹备会第一次会议,在金丰酒楼由83届郑立生会长拉咪我滴影咗第一张单独照片,哈哈哈!父子几十年都冇单独影相,就系参加校友会先有机会影,而且仲越来越靓仔添!参加校友会有好处!大家多啲出来参加活动啦!

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

启明星006.jpg 鸣谢启明星拍摄上传照片! 讲完靓仔【小游】叫皇上帮手P多个靓女上去,咁我呢张呢?哈哈哈!没所谓啦!只要大家开心咪一齐玩下咯!

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

启明星010.jpg 鸣谢启明星拍摄上传照片! 端芬中学美东校友会理事75届【金山靓伯】,75届哥哥未请教。

2万

3万

旅长

纽约大乡里

社区居民

启明星002.jpg 鸣谢启明星拍摄上传照片! 哈哈哈!我相信呢张靓女都唔会有墱企估噜哇!啊?仲有?只管放马过来睇睇!