台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 新天地

新一小学

版主

社区居民

三妹:
哗,三叔婆驾到有失远迎,快饮杯茶先.见伍老师吗?我带路,

謝過三妹的陳年潽洱茶,我可以跟你尾去老師家嗎?

上次语文作业的作文是抄的,还有几道造句题未做好.我只能带你到门口.

3万

美东理事

社区居民

漂零雁.:
大番薯:
漂零雁.:

老朱仔,这是三合镇地图?我看了半天,还是看不出个所以然来,哪是球场,哪是学校,我找不着北了,因我没方向感.

[此帖子已被 漂零雁. 在 2009-4-4 0:33:01 编辑过]

大只雁:聶冇方向感?聶几荷飛呀?象三叔公丐好容易蕩失路互。

连续几天下雨,番薯
苗生长特别快,不出两天功夫,番薯藤已爬到康和村,大番薯满地供,竞然供到来新一小学,系三叔公荡失路?

大雁:你飛去乃返來呀?搞到乃村民到處搵你。

3万

美东理事

社区居民

三妹:
三妹:
哗,三叔婆驾到有失远迎,快饮杯茶先.见伍老师吗?我带路,

謝過三妹的陳年潽洱茶,我可以跟你尾去老師家嗎?

上次语文作业的作文是抄的,还有几道造句题未做好.我只能带你到门口.

三妹:你成日掛住去拍拖莫?連功課都唔完成,几浩做好學生亞?

版主

社区居民

三叔婆:如你早点来到,赁灵感,作文<我爱你>很快就写好了.
下面造句很难做

1)------很快-----.
2)我们-------,什么-------.
3)------小组-------工作.
4)能-----能-----.
5)同样------,同样------.

营长

社区居民

馬后炮:

聰明笨雁, 哈哈哈.

托新天地鸿福,聪明笨雁,变身为笨雁聪明.

营长

社区居民

新天地:
歡迎三叔公光臨,不過,大雁J至今還未出現,吾知飛去乃嘩,麻煩三叔公貼張尋鳥啟示啦.

新天地找模特吗?

营长

社区居民

大番薯:
漂零雁.:
大番薯:
漂零雁.:

老朱仔,这是三合镇地图?我看了半天,还是看不出个所以然来,哪是球场,哪是学校,我找不着北了,因我没方向感.

[此帖子已被 漂零雁. 在 2009-4-4 0:33:01 编辑过]

连续几天下雨,番薯
苗生长特别快,不出两天功夫,番薯藤已爬到康和村,大番薯满地供,竞然供到来新一小学,系三叔公荡失路?

呆去睇下有毛好地方\"叠瑶\"哗,等呆问过三叔公先.

3万

美东理事

社区居民

三妹:

三叔婆:如你早点来到,赁灵感,作文<我爱你>很快就写好了.
下面造句很难做

1)------很快-----.
2)我们-------,什么-------.
3)------小组-------工作.
4)能-----能-----.
5)同样------,同样------.

等我幫你完成兩題咯,其它的你唔准偷懶哇,唔完成唔准吃飯。
聰明,快做完功課去玩.
我和你是學,但你樣都叻過我;大雁和你也是同學,但她樣叻過你。

3万

美东理事

社区居民

漂零雁.:
大番薯:
漂零雁.:
大番薯:
漂零雁.:

连续几天下雨,番薯

呆去睇下有毛好地方\"叠瑶\"哗,等呆问过三叔公先.

唔使問三叔公咯,佢耳聾耳鍾,等我幫你手依。

营长

社区居民

漂零雁.:
新天地:
歡迎三叔公光臨,不過,大雁J至今還未出現,吾知飛去乃嘩,麻煩三叔公貼張尋鳥啟示啦.

新天地找模特吗?

雁j甘靚,系康和村超級模特,重還去乃溫呀,体几時得闲影返集個人專輯啦.