台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: leo

别忘了

130万

军长

【独来独往】

社区居民

QQ
韩雪1:
韩雪1:
哈哈...阿无奈来紧咯。呵呵...无奈到屐村睇村互。
城西村穷边你睇紧未阿?准备放原子弹攻打咯,吾好A乃傻既走西出来哇亚l:你带屐返南山咯。百花园;伛岩岩出来也,架脑还未醒哗。吾好理伛三七二十-温阵先啦。等我办好事再处理呀。呵...你有乜好事办阿?个s狗仔又毛喂、几个生虫甩毛雀又唉唉声大把事伛要做姐丐只s狗等呆返城s梗咯,屐企?计来计去得两只1jj糸卖得两只呀?我企4只雀仔(吾糸甩毛),3只狗。爽吗?

我以为〝1〞只大只狗,3姐又讲错野,大只哥只有 1个巧拉嘛吾可你咯,驶完毛用噜,哈哈...乜聂大只gg糸可来驶个咩毛眼体咯。打完斋嘟吾要和尚噜嘛,大只你后悔未?

天各一方,我有我的乐园.我有时都系被朋友利用的又怎计阿?乃个敢利用亚1丐沙胆阿?系未你自己想得太多阿?

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
大只佬.:
韩雪1:
韩雪1:
哈哈...阿无奈来紧咯。呵呵...无奈到屐村睇村互。
城西村穷边你睇紧未阿?准备放原子弹攻打咯,吾好A乃傻既走西出来哇亚l:你带屐返南山咯。百花园;伛岩岩出来也,架脑还未醒哗。吾好理伛三七二十-温阵先啦。等我办好事再处理呀。呵...你有乜好事办阿?个s狗仔又毛喂、几个生虫甩毛雀又唉唉声大把事伛要做姐丐只s狗等呆返城s梗咯,屐企?计来计去得两只1jj糸卖得两只呀?我企4只雀仔(吾糸甩毛),3只狗。爽吗?

我以为〝1〞只大只狗,3姐又讲错野,大只哥只有 1个巧拉嘛吾可你咯,驶完毛用噜,哈哈...乜聂大只gg糸可来驶个咩毛眼体咯。打完斋嘟吾要和尚噜嘛,大只你后悔未?

天各一方,我有我的乐园.我有时都系被朋友利用的又怎计阿?乃个敢利用亚1丐沙胆阿?系未你自己想得太多阿?

系你想他人复杂之嘛。

3万

旅长

社区居民

亚l:你做乜丐多想势,好快神经病。

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ

百花园:

呵呵...我丐快乐的人那神经病的人怎会轮到我啊?你24小时睇住你地盘啦。

3万

旅长

社区居民

百花园:

呵呵...我丐快乐的人那神经病的人怎会轮到我啊?你24小时睇住你地盘啦。

一意带伛返南山。

3万

旅长

社区居民

大只佬.:
韩雪1:
大只佬.:
百花园:
大只佬.:
韩雪1:
百花园:
百花园:

一意带伛返南山。

又轮到大只傻咯,董伛返南山莫?傻傻一日三餐

还傻过偶树,返南山冇走计了。呆怕返去同亚1,日争吃,夜争床就败咯。我梗打翻你呢,够我争咩?你丐世利乃够你打阿?

大只:A亚l丐个男人婆挞s你。

130万

军长

【独来独往】

社区居民

QQ
百花园:
大只佬.:
韩雪1:
大只佬.:
百花园:
大只佬.:
韩雪1:
百花园:
百花园:

一意带伛返南山。

又轮到大只傻咯,董伛返南山莫?傻傻一日三餐

还傻过偶树,返南山冇走计了。呆怕返去同亚1,日争吃,夜争床就败咯。我梗打翻你呢,够我争咩?你丐世利乃够你打阿?

大只:A亚l丐个男人婆挞s你。呆学亚1有九条命互,S佐再来过咯。

3万

旅长

社区居民

大只:你要打到亚1似痛打落水狗一样,冇订走先得。

130万

军长

【独来独往】

社区居民

QQ
百花园:
大只:你要打到亚1似痛打落水狗一样,冇订走先得。不如发电,电S伛。

3万

旅长

社区居民

百花园:
大只:你要打到亚1似痛打落水狗一样,冇订走先得。不如发电,电S伛。
[/quot大只:使乜发电,用你的电眼伛会S啦!