台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 韩雪1

2010年同学,网友,工友,街坊金津广场新春大联欢_情

1万

6万

师长

开心人生、自由民主

社区居民忠实会员

平常人:
[小美人
同学仔:
韩雪1:
平常人:
[同学仔
好泥姐:
同学仔:

靓女美人转行做佐摄影师止漠收徒弟唔吖?

使乜讲互美人有哥哥仔指点咯,交学费先有下文。

我还要人教啊,你同学仔,教我萝。

呆乜嘟唔识喊伱姐妹亚1吖。想问乜野阿我好好人呢。隔里个洛不明你指乜谁?最好能公开身份呢。不是黑人黑户喽。又吾系读书黑卖系咯,吾饿4握过今日就ok。甘明天等饿嗼?有小美人照住吾怕哦喊美人可条花带背你行街街咯丐落着。是架又唔西喽爽西添。我有花带,呆背吴起萝。呆平常人哥哥仔莫

1万

9万

师长

社区居民忠实会员最爱沙发

CCC:
平常人:
[小美人
同学仔:
韩雪1:
平常人:
[同学仔
好泥姐:
同学仔:

呆乜嘟唔识喊伱姐妹亚1吖。想问乜野阿我好好人呢。隔里个洛不明你指乜谁?最好能公开身份呢。不是黑人黑户喽。又吾系读书黑卖系咯,吾饿4握过今日就ok。甘明天等饿嗼?有小美人照住吾怕哦喊美人可条花带背你行街街咯丐落着。是架又唔西喽爽西添。我有花带,呆背吴起萝。呆平常人哥哥仔莫喊哥哥仔看戏

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
同学仔:

呆乜嘟唔识喊伱姐妹亚1吖。想问乜野阿我好好人呢。隔里个洛不明你指乜谁?最好能公开身份呢。不是黑人黑户喽。又吾系读书黑卖系咯,吾饿4握过今日就ok。甘明天等饿嗼?有小美人照住吾怕哦喊美人可条花带背你行街街咯丐落着。是架又唔西喽爽西添。我有花带,呆背吴起萝。呆平常人哥哥仔莫喊哥哥仔看戏.预枚我吾呀?

5万

师长

社区居民

韩雪1:
同学仔:

呆乜嘟唔识喊伱姐妹亚1吖。想问乜野阿我好好人呢。隔里个洛不明你指乜谁?最好能公开身份呢。不是黑人黑户喽。又吾系读书黑卖系咯,吾饿4握过今日就ok。甘明天等饿嗼?有小美人照住吾怕哦喊美人可条花带背你行街街咯丐落着。是架又唔西喽爽西添。我有花带,呆背吴起萝。呆平常人哥哥仔莫喊哥哥仔看戏.预枚我吾呀?等枚呆。

营长

社区居民

同学仔
韩雪1:
同学仔:

呆乜嘟唔识喊伱姐妹亚1吖。想问乜野阿我好好人呢。隔里个洛不明你指乜谁?最好能公开身份呢。不是黑人黑户喽。又吾系读书黑卖系咯,吾饿4握过今日就ok。甘明天等饿嗼?有小美人照住吾怕哦喊美人可条花带背你行街街咯丐落着。是架又唔西喽爽西添。我有花带,呆背吴起萝。呆平常人哥哥仔莫喊哥哥仔看戏.预枚我吾呀?等枚呆。小美人约佐哥哥仔去咯,一个二个没望啦

1万

9万

师长

平常人:
同学仔
韩雪1:
同学仔:

呆乜嘟唔识喊伱姐妹亚1吖。想问乜野阿我好好人呢。隔里个洛不明你指乜谁?最好能公开身份呢。不是黑人黑户喽。又吾系读书黑卖系咯,吾饿4握过今日就ok。甘明天等饿嗼?有小美人照住吾怕哦喊美人可条花带背你行街街咯丐落着。是架又唔西喽爽西添。我有花带,呆背吴起萝。呆平常人哥哥仔莫喊哥哥仔看戏.预枚我吾呀?等枚呆。小美人约佐哥哥仔去咯,一个二个没望啦爽咯

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
小美人:
平常人:
同学仔
韩雪1:
同学仔:

呆乜嘟唔识喊伱姐妹亚1吖。想问乜野阿我好好人呢。隔里个洛不明你指乜谁?最好能公开身份呢。不是黑人黑户喽。又吾系读书黑卖系咯,吾饿4握过今日就ok。甘明天等饿嗼?有小美人照住吾怕哦喊美人可条花带背你行街街咯丐落着。是架又唔西喽爽西添。我有花带,呆背吴起萝。呆平常人哥哥仔莫喊哥哥仔看戏.预枚我吾呀?等枚呆。小美人约佐哥哥仔去咯,一个二个没望啦爽咯.你有约梗系爽拉.

1万

9万

师长

好泥姐:
韩雪1:
小美人:
平常人:
同学仔
韩雪1:
同学仔:

呆乜嘟唔识喊伱姐妹亚1吖。想问乜野阿我好好人呢。隔里个洛不明你指乜谁?最好能公开身份呢。不是黑人黑户喽。又吾系读书黑卖系咯,吾饿4握过今日就ok。甘明天等饿嗼?有小美人照住吾怕哦喊美人可条花带背你行街街咯丐落着。是架又唔西喽爽西添。我有花带,呆背吴起萝。呆平常人哥哥仔莫喊哥哥仔看戏.预枚我吾呀?等枚呆。小美人约佐哥哥仔去咯,一个二个没望啦爽咯.你有约梗系爽拉.

5万

师长

社区居民

小美人:
好泥姐:
韩雪1:
小美人:
平常人:
同学仔
韩雪1:
同学仔:

呆乜嘟唔识喊伱姐妹亚1吖。想问乜野阿我好好人呢。隔里个洛不明你指乜谁?最好能公开身份呢。不是黑人黑户喽。又吾系读书黑卖系咯,吾饿4握过今日就ok。甘明天等饿嗼?有小美人照住吾怕哦喊美人可条花带背你行街街咯丐落着。是架又唔西喽爽西添。我有花带,呆背吴起萝。呆平常人哥哥仔莫喊哥哥仔看戏.预枚我吾呀?等枚呆。小美人约佐哥哥仔去咯,一个二个没望啦爽咯.你有约梗系爽拉.果个载谁吖甘死浪漫?

1万

6万

师长

开心人生、自由民主

社区居民忠实会员

大只佬:
CCC:
同学仔:
小美人:
好泥姐:
韩雪1:
小美人:
平常人:
同学仔
韩雪1:
同学仔:

呆乜嘟唔识喊伱姐妹亚1吖。想问乜野阿我好好人呢。隔里个洛不明你指乜谁?最好能公开身份呢。不是黑人黑户喽。又吾系读书黑卖系咯,吾饿4握过今日就ok。甘明天等饿嗼?有小美人照住吾怕哦喊美人可条花带背你行街街咯丐落着。是架又唔西喽爽西添。我有花带,呆背吴起萝。呆平常人哥哥仔莫喊哥哥仔看戏.预枚我吾呀?等枚呆。小美人约佐哥哥仔去咯,一个二个没望啦爽咯.你有约梗系爽拉.果个载谁吖甘死浪漫?似大载好泥姐呢。去乃啊?你载伛去乃-----拍拖?