台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

BECAUSE I LOVE YOU-时光倒流的浪漫情歌

2万

版主

活在當下,享受每一刻!

社区居民忠实会员社区明星

fficeffice" />

If got down on my knees i''m being with you
如果我跪下来只是想与你在一起
if i cross a million oceans just to be with you.
如果我穿越海洋只是想与你在一起
would you ever let me down.
你会让我失望吗

if i climb the highest mountain just to hold you tight.
如果我爬上最高的山峰只想紧紧的拥住你
if i said that i would love you every single night.
如果我说我爱你在每一夜
would you ever let me down.
你会让我失望吗

well i''m sorry if it sounds kind of sad,
很抱歉,如果听起来那样的悲哀
just that worry i''m so worry that you let me down.
只是担心,我很担心,你让我失望
because i love you, love you,
因为我爱你,爱你
love you so don''t let me down.
爱你不要让我失望

if i swam the longest river just to call your name.
如果我游过最长的河流只想叫你的名字
if i said the way i feel for you would never change.
如果我说我觉得你永远不会改变
would you ever fool around.
你会让我失望吗

well i''m sorry if it sounds kind of sad,
just that worry i''m so worry that you let me down.
______

because i love you, love you,
因为我爱你,爱你
love you love you, love you,
爱你爱你,爱你

[此帖子已被 JoyceChoi 在 2009-4-13 15:40:18 编辑过]

营长

社区居民

有情人大唱情歌!过了唐人〝元宵节〞,迎来了西人的〝情人节〞。祝天下有情人〝情人节〞快乐!

版主

社区居民

祝靓女情人节快乐!

1万

团长

社区居民

情人节快乐!

13万

师长

社区居民忠实会员

[此帖子已被 水关口 在 2009-2-12 19:28:00 编辑过]

3万

1万

版主

社区居民忠实会员最爱沙发

QQ
祝情人节有情人快乐!

1万

5万

版主

社区居民

浪漫,诗情,祝天下有情人情人节快乐.

1万

12万

师长

社区居民

排长

月满西楼,但抱明月照书房。精美制作,欣赏了。

2万

1万

版主

社区居民

QQ
祝朋友们每天都快乐!

下一页 »
12345678910... 14下一页
返回列表 发新帖