台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 蔚蓝

海外场友春节宴请好朋友聚会

版主

社区居民忠实会员

多谢捐款宴请好客的场友!

工兵

味道好。**!

排长

SHE is on that picture 4...on the right way...

can u ask about that for me please!

工兵

Lilian: Let me tell you, On the picture 4 , Right side is 永红 . She is beautiful girl . Do you know her? 哇哈哈说 得对. \"人以食为天\" 嘛.

排长

OK..

BUT我5系好清楚距个名啊..但系距系我以前个同学个啊妈!

所以我认得距..SO BY THE WAY..我想知道距个电话点先可以联系到她?我只是想联系距个女..

因为距个女系我以前个同学..WE LIVING NEW YORK ALSO..

i was wondering i can saw her pics in here...than..i reali want 2 find out how can i contact her..daughter.....becuz i knew she,s daugther live in new york also...

so pleasz...guys...can u help me ups....

5该可5可以帮我问问点先可以联系到我个同学即是距个女啊!她好像叫啊娜..着白色衫第4张相!

[此帖子已被 lilian 在 2007-3-6 13:30:15 编辑过]

1万

12万

师长

社区居民

lilan:我可以将你的话告诉你同学的妈妈,不过我想,她妈妈可能想知道你是谁才肯告诉你如何与你的同学联系。如有必要,请在短讯中告诉我。

排长

ok...but i think u must knew me also..

i back 2 taishan 2 months ago..than u just saw me..and say hi 2 me..

maybe u forget..also i just lived behind ur house in china..so mayebe i put my pics in ..u will konw me..

becuz..i m in offices now..i can,t type chinese..if u don,t understand just leave me message,,

by the way..,help me ask..her number 4 me..thanks

1万

12万

师长

社区居民

lilian:两个月前我见过你?是谁呢?让我想想能否想出来;好吧,我帮你联系。

1万

12万

师长

社区居民

lilian:我已将你同学的妈妈联系电话发送给你,请查看。

排长

好啊!

THANKS................

你有无MSN啊?或E-MAIL之类的?或者她妈妈?

可不可以帮我问问她女在NEW YORK的电话几多啊?我怕她已经忘记了我!